Іво Бобул висловився про війну за Крим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іво Бобул висловився про війну за Крим

Іво Бобул висловився про війну за Крим
Джерело:  apostrophe.ua

Співак і народний артист України Іво Бобул вважає, що під час анексії Криму Росією потрібно було застосувати силу і спробувати повернути півострів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
Артист дав інтерв'ю українському виданню, де висловився про війну за Крим.
На питання журналіста про те, чи вважає він, що все-таки в той момент Україна упустила Крим і чи варто було воювати за півострів, співак відповів:
"Я думаю, в усякому випадку, спробувати можна було. Я розумію, про що я говорю, розумію, що тоді було, в якому стані все було. Але все ж не так просто взяли підняли руки і здали. Не знаю. Може, я говорю якусь нісенітницю зараз, але мені здається, що можна було б вчинити якось по-іншому. Відчуваю, що можна було по-іншому. Правда, Крим завжди тягнувся до Росії, вони давно цього хотіли. Хоча Крим ніколи не був російським. З чого йому бути російським? Що, "Севастополь - місто російських моряків"? Та ніколи. А Херсонес ви як можете пояснити? Це що, там "російські моряки" живуть? Абсурд, правда. Ну, що поробиш. Людям вбили в голову, написали пісню. Лужков там старанно будинки будував", - сказав він.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Іво Бобул взяв на себе роль критика і пройшовся по відомих українських колективах. Співак розповів про те, що не розуміє більшість українських виконавців. Зокрема, групу "Бумбокс", "Один в каное" і "Даха Браха".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?