РосЗМІ об'єднали Савченко і бойовиків ДНР-ЛНР в одному фейку
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ об'єднали Савченко і бойовиків ДНР-ЛНР в одному фейку

РосЗМІ об'єднали Савченко і бойовиків ДНР-ЛНР в одному фейку
Джерело:  online.ua

Російське пропагандистське видання "Звезда" створило фейк про те, що народний депутат України нібито заявила, що голодуватиме, поки не звільнять всіх полонених бойовиків ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Звезды.
"Савченко буде голодувати, поки не звільнять всіх полонених ополченців", - йдеться в повідомленні.



Варто відзначити, що Савченко оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності української влади в питанні звільнення полонених бійців АТО.


"Одним з механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. З сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування на бездіяльність тих, хто перебуває при владі всього світу зі звільнення українців з полону", - сказала нардеп.


Раніше

Надія Савченко заявила, що президент Петро Порошенко не має вести переговори з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким про звільнення військовополонених

.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?