Дженніфер Еністон розкрила свої секрети догляду за шкірою
Категорія
Краса
Дата публікації

Дженніфер Еністон розкрила свої секрети догляду за шкірою

Дженніфер Еністон розкрила свої секрети догляду за шкірою
Джерело:  instyle.com

Актриса  Дженніфер Еністон, яка нещодавно була оголошена журналом People найкрасивішою жінкою, розповіла, як доглядає за шкірою.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на InStyle.


Шкіра Дженніфер бездоганна, актриса виглядає набагато молодшою, ніж на 47 років. Ось секрети Еністон.


1. Менше макіяжу


«У мене був друг, який завжди говорив, що я виглядаю краще без макіяжу. Мені знадобилося багато часу, щоб відчувати себе досить комфортно без цієї броні, але я нарешті зрозуміла, що він мав рацію», - каже Дженніфер


Дайте вашій шкірі відпочити від тонального крему або, принаймні, переключіться на крем BB.


2. Більше води


Еністон називає воду одним зі своїх ключових антивікових інгредієнтів. Актриса випиває від 2 до 2,5 літрів води в день.


Налийте в багаторазову пляшку літр води і пообіцяйте собі випити її до того, як ви закінчите роботу. Ваша шкіра буде відчувати плюси цього.


3. Тримайте під рукою сонцезахисний крем


"Коли я була молодшою, я себе намазувала товстим шаром дитячоїї олії і робила все, що в моїх силах, щоб отримати опіки. Я був просто абсолютним невігласом», - говорить зірка.


Сонцезахисний крем захистить ніжну шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, які прискорюють процес старіння.


4. Помірність


Еністон радить включати в раціон рослинний білок, а також - фрукти і овочі. Але зізнається, що дуже любить сир і не може від нього відмовитися.


5. Пам'ятайте, що дійсно важливо


Еністон підкреслює важливість внутрішньої краси. «Коли я думаю про реальну красу, я думаю про таких жінок, як Глорія Стейн. Їй щойно виповнилося 82, і вона чудова. Але її краса не має нічого спільного з тим, як вона виглядає», - підсумувала Еністон.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?