Савченко порадили добре поїсти
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко порадили добре поїсти

Савченко порадили добре поїсти

Екс-представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по Донбасу Роман Безсмертний впевнений, що  голодуванням, про яке оголосила нардеп Надія Савченко, ситуацію не вирішити, і порадив їй добре їсти.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.


"Це той випадок, коли голодуванням одного депутата, десяти депутатів і всього парламенту ситуацію не вирішити. Я б їм порадив краще добре їсти, щоб бути здоровими, тому що здоров'я нам потрібно буде", - сказав Безсмертний.


Також він розкритикував  бажання Савченко брати участь в переговорах з ватажками бойовиків на Донбасі: "З терористами розмови держави не ведуть. Я думаю, що побувавши там, в катівнях Кремля, треба розуміти, що розмови навіть народного депутата Надії Савченко ні до чого не приведуть, поки в Кремлі господар не дасть відмашку".


"Треба розуміти, що такими заявами Надія працює проти себе і проти держави, дорожить своїми заявами як всередині країни, так і ззовні", - резюмував Безсмертний.


Нагадаємо,  Надія Савченко оголосила голодування в знак протесту проти бездіяльності українського уряду у звільненні бійців АТО, полонених на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український письменник  Андрій Кокотюха також радив Савченко добре харчуватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?