У Росії розповіли смішний анекдот про покемонів
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли смішний анекдот про покемонів

У Росії розповіли смішний анекдот про покемонів
Джерело:  Ехо Москви

Музичний критик і журналіст Артемій Троїцький розповів кумедний анекдот про покемонів, які стали героями  популярної гри Pokemon go.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Ехо Москви".


"Я його почув ще десь на початку нульових років, коли вони тільки-тільки з'явилися. І тоді ще були такі великі, величезні магазини «Союз», в яких продавалися платівки, ігри, в загальному, всякі культтовари. Прийшов мужик в магазин «Союз», ходить там по секції компакт-дисків, які вже теж мало де продаються, нічого не може там знайти з того, що йому потрібно", - сказав журналіст.


"Звертається до продавщиці: «Скажіть, будь ласка, - каже, - дівчина, а у вас є тут запис Дюни?» Ну, він, мабуть, любитель вокально-інструментального ансамблю «Дюна», дуже популярного в той час. Дівчина задумалася... Так, це, до речі, ще й про ненормативну лексику. Замислилась дівчина і відповідає йому, врешті-решт: «Ви знаєте що? Ви краще, от, не тут шукайте, а підіть на другий поверх. у нас там зал всяких ігр та так далі. Там покемони всякі продаються. Може бути, і Записд*ни є»", - продовжив Троїцький.


Гру  Рokemon go скачати можна тут.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров присвятив пісню популярній грі Pokémon Go.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?