Канал Ахметова потрапив в скандал з бойовиками ДНР: в мережі розкрили деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Канал Ахметова потрапив в скандал з бойовиками ДНР: в мережі розкрили деталі

Канал Ахметова потрапив в скандал з бойовиками ДНР: в мережі розкрили деталі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація про те, що "Міністерство державної безпеки" бойовиків так званої ДНР контролює сюжети телеканалу "Україна", що належить компанії олігарха Ріната Ахметова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


"МГБ ДНР" повністю курирує сюжети українського телеканалу Україна (Ахметова), що підтверджується листами зі зламаної поштової скриньки терористів. Займається (займався) редакцією співробітник телеканалу Сергій Капрій. Ви розумієте весь жах? Кремль і терористи готували сценарій сюжетів для українських глядачів українського телеканалу", - написав блогер Мирослав Олешко.




Інший користувач мережі, Алекс Н Алекс Нойт згадав про  замміністра інформаційної політики Юрія Стеця Тетяну Попову, яка раніше оголосила про рішення піти у відставку  через тиск, що чиниться на журналістів, зокрема, через "Миротворця", який публікував списки журналістів, акредитованих для роботи в так званих ДНР і ЛНР.


"Трохи про стандарти BBC, якими дуже любить тикати "Миротворців" головна ТП МІПу, а також її подружки-підспівувачки з хробацького. Зверніть увагу на коммент "МДБ" терористів, по відношенню до цього персонажу.

Так що Україну врятує тільки тотальна інформаційна гігієна", - написав він і опублікував скріншот, на якому видно коментар співробітниці "Міністерства держбезпеки" так званої ДНР Тетяни Єгорової.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на телеканалі Рината Ахметова знайшли серіали з російською пропагандою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?