Аварія літака в Дубаї: з'явилося відео "зсередини"
Категорія
Світ
Дата публікації

Аварія літака в Дубаї: з'явилося відео "зсередини"

Аварія літака в Дубаї: з'явилося відео "зсередини"
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як евакуювали пасажирів  літака лайнера Boeing-777, який загорівся під час посадки в міжнародному аеропорту Дубая.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter користувачем Rehan Quereshi.
Як відомо, літак авіакомпанії Emirates здійснив невдалу посадку о 12:45 за місцевим часом (11:45 за Києвом) в міжнародному аеропорту Дубая.
Всіх пасажирів і членів екіпажу евакуювали, постраждалих і жертв немає. Всього на борту Boeing було 300 осіб, в тому числі 282 пасажира.


Після інциденту аеропорт Дубая закрили для всіх рейсів. В авіакомпанії Emirates заявили, що в повітряній гавані очікуються затримки рейсів, які складуть до 4 годин. Пізніше влада еміратів повідомила, що пожежу на борту лайнера повністю загасили.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  був опублікований короткий відеоролик, що зафіксував момент вибуху на літаку компанії Emirates.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?