У Туреччині на мітингу в підтримку Ердогана прогримів вибух: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Туреччині на мітингу в підтримку Ердогана прогримів вибух: опубліковані фото

У Туреччині на мітингу в підтримку Ердогана прогримів вибух: опубліковані фото
Джерело:  BBC

У турецькій Анталії під час мітингу прихильників  президента Реджепа Ердогана  прогримів вибух, в результаті якого легкі поранення отримали щонайменше двоє людей
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Турецькі ЗМІ з посиланням на поліцію передають, що вибуховий пристрій спрацював увечері в середу, 3 серпня, недалеко від площі Республіки, де в той момент проходив мітинг прихильників турецького президента Реджепа Ердогана із засудженням недавньої спроби перевороту.


За даними поліції, швидше за все, це був саморобний вибуховий пристрій. За фактом події проводиться розслідування.
На цьому тижні в різних містах Туреччини проходять акції на підтримку влади Туреччини і проти учасників спроби військового перевороту в Туреччині 15 липня. Як очікується, заключна акція відбудеться в неділю, 7 серпня, в Стамбулі, в ній візьме участь сам Ердоган та інші офіційні особи.


Нагадаємо, спроба військового перевороту в Туреччині сталася 15 липня. Після цього Ердоган розпорядився закрити в країні 16 телеканалів, 23 радіостанції, 45 газет, 15 журналів, 29 видавничих будинків і три новинних агентства.
Повідомлялося, що президент Туреччини Реджеп Ердоган звинуватив Захід у підтримці державного перевороту і терору в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?