У центрі Лондона чоловік з ножем напав на перехожих: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У центрі Лондона чоловік з ножем напав на перехожих: опубліковані фото

У центрі Лондона чоловік з ножем напав на перехожих: опубліковані фото
Джерело:  BBC

На площі Рассел-сквер в центрі Лондона було скоєно напад на перехожих, в результаті якого одна жінка загинула, і ще як мінімум п'ять чоловік були поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Повідомлення про напад надійшло в поліцію в середу, 3 серпня, о 22:33 за місцевим часом (00:33 четверга за Києвом). Ті, хто подзвонив у поліцію, сказали, що невідомий чоловік з ножем атакує перехожих.
На місці події поліція виявила шість поранених; одна жінка померла через короткий час. Нападник був заарештований через шість хвилин після надходження перших повідомлень про напад. Щоб його затримати, поліцейським довелося застосувати електрошокери.
Пізніше представник Скотленд-Ярду повідомив, що загиблій було близько 60 років, а нападником виявився 19-річний хлопець, який страждав на розлад психіки.
Раніше повідомлялося, що  в німецькому місті Ройтлінген чоловік, озброєний величезним ножем-мачете, напав на групу людей, вбив жінку і поранив ще двох людей.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?