У Росії пояснили, чому Донбас - її прокляття
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії пояснили, чому Донбас - її прокляття

У Росії пояснили, чому Донбас - її прокляття
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст Олександр Невзоров

 заявив, що Донбас - це прокляття і біда Росії, так ях відхід РФ з території східної України буде для російської влади черговою ганьбою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.


"Ми розуміємо, що Донбас - це прокляття і біда Росії. Адже Донбас втягнув і продовжує втягувати Росію в абсолютно ідіотську і ганебну авантюру. Адже ми ж звідти змушені будемо піти, точно так же, як ми пішли з ганьбою з Афганістану, точно так же, як ми йшли з усіх оцих ось точок подібного роду. Зрозуміло, що закінчиться не поразкою, не перемогою, а просто ганьбою. І знайшовся б якийсь чарівник, типу Савченко, який би позбавив Росію від цієї проблеми", - сказав Невзоров в інтерв'ю радіостанції.


Журналіст вважає, що росіяни, які воювали на боці бойовиків на Донбасі, пройшли певний "університет сепаратизму".


"Я договорю про Лугандон, про ось цю донбаську історію, оскільки вона мене гризе, свердлить і не дає мені спокою. Я ж розумію, що зараз всі ці люди з Росії, які пройшли лугандонські окопи і лугандонські бараки, адже вони пройшли не школу навіть, а якийсь університет сепаратизму, так? Вони на своєму прикладі переконалися в тому, що сепаратизм - це так легко. Треба всього лише захотіти, нажертися і взяти в лапи автомат Калашнікова, так?", - зазначив він.


За його словами, "вихідці з університету сепаратизму" перенесуть свої звички в Росію, що є загрозою для російської влади.


"Ось до чого це призведе в Росії, коли вся публіка, яка натренувалася в сепаратизмі, саме в сепаратизмі, і переконалася, що сепаратизм - це дійсно дуже просто, як будь-яке деструктивне, як будь-яке руйнування, як будь-яку, що взагалі-то, ну, серйозно перетворює на виразку нашу реальність дію, це дуже просто. І ось зараз ці всі вихідці з університету сепаратизму волею-неволею свої сепаратистські звички почнуть тягти в Росію. І ось тоді та влада, яка так довго підгодовувала мерзенну донбаську війну ракетами, гречкою, виродками, кримінальниками, технікою і соляркою, ось тут вона почне до крові чесати собі загривок і замислюватися над тим, що ж вона наробила", - додав Невзоров.


Раніше російський публіцист

Олександр Невзоров заявляв, що якщо після Володимира Путіна президентом Росії стане активний гей, його дії стануть таким же нормативом, як зараз православ'я, самодержавство і народність

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?