Українська співачка жорстко висловилася про артистів, які виступають в Росії: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка жорстко висловилася про артистів, які виступають в Росії: з'явилося відео

Українська співачка жорстко висловилася про артистів, які виступають в Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка Анастасія Приходько

, відома своєю патріотичною позицією, різко висловилася про українських музикантів, які виступають з концертами на території РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

NewsONE

.


Анастасія стала гостем програми "Велике інтерв'ю", де розповіла про ставлення до українських артистів, які дають концерти в країні-агресорі.


На питання, як вона ставиться до українських артистів, що виступають в Росії, співачка відповіла, що вважає їх зрадниками.


"Це зрадники своєї Батьківщини. Люди, які обрали російські рублі, можливо, як вони вважають, вибрали краще життя. Але той маленький крок, який вони зробили, від нього вже не можна очиститися, це клеймо назавжди", - сказала вона.


Також Приходько переконана, що поважати людей, які поїхали в Росію за грошима в нинішній ситуації, не можна.


"Кажуть, що політика і артисти - це різні речі. Ні, тому що саме на таких людей, як ми, люди звертають увагу і стежать за тим, у кого яка позиція. Я звикла вибирати добро, а не зло. А ті, хто їздить заробляти гроші в Росію, вибрали зло. Таких людей я не можу поважати", - додала Приходько.



Відзначимо, не дивлячись на те, що у 2009 році Анастасія представляла на Євробаченні Росію, артистка різними способами підтримує український народ, і виступає проти агресивного вторгнення Росії на територію України. Співачка перебувала на Майдані навіть під час запеклих боїв демонстрантів з силовиками і допомагала учасникам мітингу не тільки матеріально, а й морально.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Анастасія Приходько категоричного відмовилася виконувати пісню Костянтина Меладзе "Мамо", з якою представляла Росію на Євробаченні в 2009 році.

Співачка створила нову альтернативну композицію "Квіточка-мама"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?