Український економіст побачив ознаки майбутнього відступу Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Український економіст побачив ознаки майбутнього відступу Путіна

Український економіст побачив ознаки майбутнього відступу Путіна
Джерело:  5 канал

Український економіст, громадський діяч і меценат Богдан Гаврилишин розповів, які він бачить ознаки майбутнього відступу президента Росії Володимира Путіна  з Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  5 канал.
"Деякі ознаки є. Що Росія потерпає від тих санкцій, то вже ясно. Що вона також себе виснажує трохи. Піднесли бюджет на "оборону" так звану. Їх виснажує теж трохи той Крим, що вони думали наче, що те буде свого роду майже якийсь гарний подарунок, а з того виходить... То також є сильне фінансове навантаження. Так що такі є посередні показники, що пан Путін наче є під сильним тиском", - сказав Гаврилишин в інтерв'ю телеканалу.
За його словами, зміна кадрів в Росії також говорить про те, що Путін вже не відчуває себе досить комфортно.
"От цими днями настільки зміну кадрів він робить у Росії. Це теж певна ознака, що він не почувається надто комфортно. Зважаючи, що там у 2018 році мають бути президентські вибори", - додав економіст.
Нагадаємо, раніше американська приватна розвідувально-аналітична компанія Stratfor пояснила, що  президент Росії Володимир Путін боїться втратити владу, і його основним суперником є ​​глава компанії "Роснефть" Ігор Сечин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?