У Києві поліцейські потрапили в серйозну ДТП: відео з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві поліцейські потрапили в серйозну ДТП: відео з місця подій

У Києві поліцейські потрапили в серйозну ДТП: відео з місця подій
Джерело:  Еспресо

У Подільському районі Києва на перехресті вулиць Оленівської і Межигірської сталася серйозна ДТП за участю поліцейських.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.
Учасник аварії - водій "Шевроле", розповів, що рухався по вулиці Межигірській на дозволяючий (зелений) сигнал світлофора і раптом побачив, як на нього насувається поліцейське авто без проблискових маячків і сирени. На гальмування вже не було часу - сталося зіткнення, в результаті чого "Тойота Пріус" збила дорожній знак і полетіла в будівельний паркан. У той час пішоходів на тротуарі не було.
В результаті ДТП постраждали поліцейські - дівчина і хлопець. Більше дісталося дівчині-поліцейській, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні.
Медики також госпіталізували пасажира "Шевроле", який не скористався ременем безпеки, через що головою врізався в лобове скло. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої, садна і різані рани обличчя.


Раніше повідомлялося, що п'яний водій Lexus LX 470 ледь не збив дітей в Ірпені. Пізніше виявилося, що раніше він був кандидатом в депутати місцевої міськради і в березні цього року притягувався правоохоронцями до відповідальності за перевищення швидкості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?