У Савченко пояснили її скандальні заяви: тепер вона "як Христос"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Савченко пояснили її скандальні заяви: тепер вона "як Христос"

У Савченко пояснили її скандальні заяви: тепер вона "як Христос"
Джерело:  online.ua

Сестра народного депутата України Надії Савченко Віра порівняла її з Ісусом Христом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.
"Якщо для багатьох незламна Надія в полоні РФ була Жанною д'Арк, то зараз, в Україні, мені ситуація все більше нагадує історію Христа... Летять камені. Летять від своїх", - написала Віра Савченко.
За її словами, люди, які ратують за відмову від Криму і Донбасу, не розуміють того, що президент РФ Володимир Путін спробує захопити інші області.
"Він битиме тут, і наступними (років через пару) будуть Харків, Одеса, Миколаїв. Донбас - це Україна. Але ненависть поверненню не сприяє. Росію повинні викинути за державний кордон України", - підкреслила сестра українського нардепа.
Вона також зазначила, що Надія Савченко перша зробила крок до примирення з Польщею, яка раптом згадала минуле.
"Польща теж почала "згадувати" минуле (Волинь), і саме Надя перша почала риторику примирення на міжнародному майданчику... Нам ще західного фронту не вистачало... Так можна і туди каміння покидати, там ще "мало" ран", - резюмувала Віра Савченко.
Раніше народний депутат України Надія Савченко запропонувала провести дострокові вибори до Верховної Ради, обрати 100 депутатів, які напишуть нову Конституцію, а потім розпустити їх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?