В Україні назвали головну помилку прихильників "Кримнаша": опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні назвали головну помилку прихильників "Кримнаша": опубліковано відео

В Україні назвали головну помилку прихильників "Кримнаша": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Горький Лук заявив, що головна помилка жителів окупованого Криму, які голосували за «возз'єднання» з Росією, полягає в тому, що вони повірили в те, що загальні правила на них не поширюватимуться.
Про це він сказав у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Кримчан можу втішити тим, що це все не назавжди. Все-таки, рано чи пізно, Крим повернеться в рідну гавань, а поки що доведеться пожити без парламенту і без президента. Тож людям, які збивали з фронтону будівлі кримського парламенту останні слова, залишилося ще слово «парламент» збити, і нехай там висить "облрада", або як це тепер називається? Приймаючи рішення про такий вибір, як «русскій мір», треба було хоч трохи собі його уявляти. І найбільша була помилка у кримчан, у всякому випадку, у тих, хто голосував за так зване «возз'єднання» з Росією, - впевненість у тому, що на них загальні правила не розповсюджуватимуться. Це, до речі, одна з рис «русского міра», як його називають. Те , що істоти, які його населяють, впевнені, що якраз для них закон не працює", - зазначив Горький Лук.
За його словами, надії на те, що анексований Крим стане туристичним регіоном, практично не залишилося.
"Надії на те, що Крим стане якимось там туристичним регіоном, теж тануть. Адже багато хто їхав до Криму через дельти між російськими зарплатами і українськими цінами. Ви самі розумієте, що вода тече згори вниз, і ось ця ось різниця, власне кажучи, і крутила турбіну кримського туристичного бізнесу. Після того, як вона зрівнялася, фактично, і сталася анексія. Не тоді, коли увійшли зелені ці чоловічки, не тоді, коли були замінені прапори. Саме тоді, коли порушився цей природний баланс водоспаду, який крутив якось приватний бізнес, який, в принципі, податки платити не звик. І, коли ці рівні вирівнялися, в Криму стало ловити нічого", - сказав блогер.
"Якісь фантазії про те, що буде щось інвестовано, знову-таки, є наслідком усвідомлення себе кимось особливим. Але подумайте, чи багато взагалі Росія в щось подібне інвестує, і коли, в принципі, інвестор може отримати від цього якийсь вихлоп? Відповідь правильна: ніколи", - додав він.

Більше читайте у відеоблозі Горького Лука на ONLINE.UA: Самая большая ошибка любителей России в Крыму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?