Це пекло: листування українських каналів з ДНР підриває соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Це пекло: листування українських каналів з ДНР підриває соцмережі

Це пекло: листування українських каналів з ДНР підриває соцмережі
Джерело:  online.ua

У соцмережах продовжують активно обговорювати скандал з телеканалом "Інтер", в який він потрапив через публікацію листування співробітниці так званого "міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також з колишнім шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Так блогер Катерина Золотарьова написала у своєму Facebook: "Учорашній день відкрив всього лише малесеньку верхівку айсберга, але навіть вона цілком може послужити лавиною для деяких представників наших ЗМІ. Якщо хтось пропустив, то можете насолодитися, пройшовши по хештегу #поштоваскринькаЄгорової, там вже багато чого для розуміння суті зібрано. Якщо коротко: "Миротворець" розкрив гнійник з листувань і акредитацій в ОРДЛО. Там чад і треш в одному флаконі. З цього всього у мене насправді не так вже й багато нових питань, адже про продажність, безпринципність і безхребетність наших ЗМІ все насправді вже давно сказано. А ось відповідей на старі питання таки прибуло. Тепер стало ще зрозуміліше, чому ж деякі журналісти з такою люттю мочать блогосферу. Підконтрольна маріонетка завжди відчуває ненависть до тих, хто не танцює під чужу дудку. Загалом, сьогодні буде дуже цікавий день".
У свою чергу кримськотатарський журналіст, заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв написав: "Сенсація, звичайно, неймовірна. Цікаво, що нового можна дізнатися з листування "Інтера"? Вони і публічно нічого практично не приховують. Одних журналістів там звільняють за дзвінком з Москви. Інші пишуть в Фейсбуці про кровожерливих українців. І хіба це тільки про "Інтер"? Послухайте власника NewsOne Мураєва. Або цього, прізвище забув, ведучого з радіо "Вести", який на всю Україну славить Януковича і "дружбу народів". І це кожен день, нічого зламувати не треба. Ось воно все, в повному відкритому доступі. У кожному телевізорі, радіоприймачі країни. Які таємні листування? Хто і як з цим бореться в Україні - ось це таємниця. Нам останнім часом так складно брешуть про якесь телерадіомовлення на окуповані території - навіть я повірив. Поки не поговорив нещодавно з двома бійцями з різних кінців АТО. Вони чують і бачать тільки російське, українського - ні-чо-го, а що говорити про Донецьк, Луганськ, Крим? А в тилу, прямо зі столиці, по українцях луплять великим калібром РФ-пропаганди. Безперешкодно абсолютно, прямою наводкою. Підсумок: на Півдні і Сході - зомбовані проросійські мільйони. Послухайте патріотів, які там живуть. Вони в Україні - як в оточенні. Я недавно проїхав кілька областей: нормально, схоже, тільки в Дніпровській. Так що в плані інформаційної війни все прос * ано: "російські танки в Києві". Щоб знати це, листи "Інтера" не потрібні".
Користувач Сергій Закревський зазначив: "Це пекло. Я знав, що все погано, здогадувався, що жахливо, але що так... Українська журналістика не просто хвора. Вона гниє і отруює все навколо своїми виділеннями. Поки одні верещать про наступ на свободу слова в Україні, інші пишуть репортажі про чудове життя в ДНР і звітують перед своїми російськими кураторами".
Засновник проекту InformNapalm Роман Бутко також прокоментував інцидент: "В ході аналізу пошти головного інформаційного аналітика ДНР іноді трапляються і анекдотичні листи. Наприклад, контрольний лист Тетяни Єгорової в видання "Панорама": "Мені не подобається перша сторінка: заголовок про кістки і акцентування уваги на негативних тенденціях розвитку свинарства в ДНР, в одній колонці з новиною про народження сина Глави, дуже погано виглядає!".



"Прошу представників каналу Інтер ніколи мене не турбувати, не дзвонити і не посилатися на мене ніколи. Сам я цей канал не дивлюся, але тепер буду агітувати інших повністю ігнорувати його", - написав волонтер

Мирослав Гай

.


У мережі також з'явився кумедний мем на цю тему.



Нагадаємо, що в мережі також з'явилася інформація про те, що "Міністерство державної безпеки" бойовиків так званої

ДНР нібито контролює сюжети телеканалу "Україна"

, що належить компанії олігарха Ріната Ахметова.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?