Українська телеведуча розчулила своїм фото з відпочинку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська телеведуча розчулила своїм фото з відпочинку

Українська телеведуча розчулила своїм фото з відпочинку
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча  Маша Єфросиніна, яка видалила додаток Pokémon GO з телефону дочки, поділилася зворушливим фото з маленьким сином.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram провідною.
Маша опублікувала у себе в мікроблозі зворушливий знімок з відпочинку. На фото ведуча позує зі своїм маленьким сином Сашком, який ніжно цілує її в щоку.
"Всього поки сто прочитаних сторінок книги, нуль засмаги, три садна, одна шишка, 567 тисяч разів "Саня, там небезпечно, туди не можна!"... Жодного тихої години....Зате цілувати і тискати #моїсолодкімордочки абсолютно санкціоновано маю право нескінченно!", - підписала знімок Єфросиніна.


Передплатники не залишили без уваги настільки ніжне фото Маші.
"Такі гарненькі!", "Які ви хороші! Більше таких знімків з дітьми", "Неймовірно милі і красиві!", "Який солодкий хлопчик. Як знайомі ці почуття", "Ось воно ЩАСТЯ!", - пишуть шанувальники провідною.
Нагадаємо, Маша Єфросиніна разом з чоловіком Тимуром Хромаєвим виховують двох дітей - дочку Нану (2004 року народження) і сина Олександра (2014 року).
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Маша Єфросиніна висловилася про жіночу сексуальність і розповіла про пристрасть до скромних, стриманим нарядам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?