Скандальний екс-директор "Нафтогазу" мітить на посаду в Кабміні
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний екс-директор "Нафтогазу" мітить на посаду в Кабміні

Скандальний екс-директор "Нафтогазу" мітить на посаду в Кабміні
Джерело:  Укрінформ

Колишній виконавчий директор НАК "Нафтогаз України"Андрій Пасішник має намір подавати свою кандидатуру на конкурс з обрання заступника міністра економіки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".
"Я вважаю, що маю всі можливості, кваліфікацію і досвід, щоб виграти конкурс на цю посаду. Я отримаю виправдувальний вирок суду і подаватиму свою кандидатуру", - сказав Пасішник журналістам в Солом'янському райсуді Києва, де сьогодні проходить підготовче засідання з обвинувачення його в незаконному впливі на екс-міністра економіки Абромавічуса з метою призначення на посаду його заступником.
Він, як і раніше, не визнає свою провину і стверджує, що матеріали справи, які є у НАБУ і САП, не містять доказів злочину.
Нагадаємо, що Пасішник підозрюється у злочині, передбаченому статтею "втручання в діяльність державного діяча". Приводом послужило  листування, яке оприлюднив нардеп Сергій Лещенко: зі скріншотів стало відомо, що нардеп Ігор Кононенко просував Пасішника на пост в Кабмін, заступником екс-міністра економічного розвитку Айвараса Абромавічуса.
Пізніше НАК "Нафтогаз України"звільнила виконавчого директора НАКу Андрія Пасішника з посади голови наглядової ради державної газодобувної компанії "Укргазвидобування" і призначила замість нього директора з розвитку бізнесу НАКу Юрія Вітренка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?