Мережу розбурхало прохання про допомогу українці, яка потрапила в біду за кордоном
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу розбурхало прохання про допомогу українці, яка потрапила в біду за кордоном

Мережу розбурхало прохання про допомогу українці, яка потрапила в біду за кордоном
Джерело:  online.ua

У соцмережі з'явився заклик про допомогу українці Юлії Шпичко, яка під час відпочинку в Єгипті впала в кому, а страхова компанія ВУСО відмовилася оплачувати їй лікування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook директора одного з піар-агентств Сергія Блажка.
За словами Блажка, під час відпочинку в готелі Sultan Gardens Resort в Шарм Ель Шейху українській туристці, яка відпочивала там зі своєю сім'єю, на пляжі стало зле. За первинними ознаками це був тепловий удар, але лікар готелю не зміг поставити діагноз і допомогти хворій, а після того, як сім'я прибула в аеропорт, дівчині стало ще гірше.
Чоловік Юлії Олександр звернувся за допомогою до лікарів аеропорту Шарм Ель Шейх, після чого ті відправили дівчину в госпіталь аеропорту.
"Після трансферу в аеропорт їй стало ще гірше і її забрав на огляд і обстеження лікар аеропорту Шарм Ель Шейха, за 4 години перебування в госпіталі аеропорту її стан тільки погіршився і ми були змушені забрати їхню маленьку дочку з нами на рейс до Києва, позаяк чоловік залишився з нею там, і вони були відправлені в Міжнародний госпіталь Шарм Ель Шейху", - продовжує розповідь піарник.
За його словами, лікарі довгий час не можуть поставити дівчині діагноз, а її стан постійно погіршується.
"На жаль, з тих пір пройшло вже більше доби і лікарі досі не поставили діагноз, адже всі звичайні аналізи, включаючи знімки МРТ, за словами місцевих лікарів, у нормі. Наразі стан Юлі став критичний і сьогодні її перевели у відділення реанімації, за останньою інформацією зараз вона в комі", - написав Блажко.
За його словами, чоловік Юлії витратив уже 2 тисячі доларів, а подальше лікування в госпіталі коштуватиме сім'ї тисячу доларів на добу.
МЗС України на відповідний запит про допомогу не відповів нічого конкретного, стверджує чоловік.
Тим часом страхова компанія ВУСО заявила, що у Юлії Шпичко - алкогольна інтоксикація. Проте в компанії погодилися взяти на себе частину витрат і допомогти в транспортуванні Юлії в Україну.

Раніше соцмережі обурило листування керівництва українських каналів з сепаратистами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?