У Порошенка похвалилися фото українських танків
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка похвалилися фото українських танків

У Порошенка похвалилися фото українських танків

Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков показав фото танків, які братимуть участь у військовому параді до Дня незалежності України в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
"У параді братиме участь ХХХ одиниць техніки. Одночасно з цим в армію буде передано ХХХ нових одиниць техніки. Скільки техніки зараз на фронті - без ідей, але танкові частини, наприклад, танками укомплектовані. Два роки тому - все ділимо на 10. Для стабільного почуття впевненості - поточний помножити на 5", - написав він.
У коментарях радник президента уточнив, що ХХХ - це порядок, мова йде про сотні одиниць техніки. Також він додав, що в параді в Києві буде техніка резерву і київського гарнізону.
"Це точно не нові - на параді в Києві буде техніка резерву і київського гарнізону. Нової техніки там буде одиниць 10, здається. Нові передаватимуться в іншій точці", - зазначив Бірюков.



Раніше повідомлялося, що

на аеродромі заводу "Антонов" під Києвом Національна гвардія України провела перше загальновійськове тренування військового параду до Дня Незалежності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?