Напад із ножем у Лондоні: розкриті важливі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Напад із ножем у Лондоні: розкриті важливі подробиці

Напад із ножем у Лондоні: розкриті важливі подробиці

19-річний хлопець, який напав з ножем на перехожих в центрі Лондона,

виявився норвежцем сомалійського походження.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.


Агентство Reuters з посиланням на помічника комісара лондонської поліції Марка Роулі, зазначає, що говорити про терористичні мотиви нападу не можна, оскільки свідчень «радикалізації» затриманого немає.


«Вся робота, яку ми виконали до нинішнього моменту, вказує на те, що причиною інциденту стали психічні проблеми. Ми віримо, що це була спонтанна атака і що жертви обиралися навмання», - повідомив Роулі.


Він додав, що загибла в результаті нападу 60-річна жінка була громадянкою США. Постраждали також громадяни США, Ізраїлю, Австралії та Великобританії. Поранень, які загрожують життю, у них немає.


Як передає The Guardian, глава МЗС Норвегії повідомив, що підозрюваний емігрував з Норвегії до Великобританії в 2002 році (йому було близько п'яти років).


Раніше повідомлялося, що

в німецькому місті Ройтлінген чоловік, озброєний величезним ножем-мачете, напав на групу людей, вбив жінку і поранив ще двох людей

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?