Скандальний злом пошти ДНРівців: з'явилася нова деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Скандальний злом пошти ДНРівців: з'явилася нова деталь

Скандальний злом пошти ДНРівців: з'явилася нова деталь
Джерело:  online.ua

У пошті співробітниці так званого "міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової, яку зламали хакери, знайшли цікаву деталь: "найстрашнішими" для бойовиків є не українські ЗМІ, а зарубіжні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
"У питанні зливу дампа пошти "провідного аналітика міністерства інформації" ДНР Тетяни Єгорової можна знайти не тільки багато фактів зради і підспівування серед українських та іноземних журналістів терористам ДНР, але і інформацію про тих журналістів і видання, яких російські бойовики бояться пускати на окуповану територію і автоматично в питанні акредитації дають "червоне світло" з такими коментарями: "русофоб", "пише про російські танки", "говорить, що Крим анексований РФ", "агент НАТО", - йдеться в повідомленні.
Волонтери відзначають, що бойовики постійно відмовляють в акредитації виданням Reuters, Vice News, The Daily Telegraph, Associated Press, The Daily Beast, BBC і Al Jazeera.
"Особливо кумедні коментарі терористів в колонках: "Рейтерс і АП - основні ідеологічні вороги Росії в інформаційній війні. Негайно прибрати з Донецька", - додали в InformNapalm.
"Тобто журналісти таких іменитих видань не бояться, що їх не пустять на окуповану територію, і вживають терміни, які здаються терористам "неприпустимими", а ряд українських журналістів заграють з бойовиками, посилаючись на "міжнародні стандарти", - резюмували волонтери.




Нагадаємо, що в мережі опублікували листування співробітниці так званого "Міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також нібито з колишнім шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?