Співак, який виконав скандальний "гімн колорада", захотів дружити з Україною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співак, який виконав скандальний "гімн колорада", захотів дружити з Україною

Співак, який виконав скандальний "гімн колорада", захотів дружити з Україною
Джерело:  online.ua

Російський співак Олександр Маршал, який своєю дурною піснею "Я — русский. Я тот самый "колорад" викликав хвилю гніву в мережі, сподівається, що Україна і Росія знову стануть дружніми країнами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольскую правду".
Артист дав інтерв'ю одному з РосЗМІ, де розповів, що його пов'язує з Україною.
"У мене з Севастополем, наприклад, пов'язано дитинство, в Криму я після армії працював і жив. І нам на думку не спадало, що колись почнеться те, що з нами сталося, з Росією і Україною. Ми були однією країною, одним народом взагалі, що говорять в принципі однією мовою. І якось все це настільки дико для мене зараз, що мені просто шкода людей, які потрапили в жорна цього потоку бруду і того, що виливається на нас з української сторони", - сказав він.
Також, за словами музиканта, в Росії ніхто не говорить погано про українців, а якщо хто і говорить, то їм так, мабуть, треба.
"Подивіться, у нас ніколи ніхто не говорить про Україну погано. Якщо і говорять, то якісь люди, яким так треба, мабуть. Я, наприклад, ніколи не скажу. Навіщо я буду говорити про країну погано, з якою у мене пов'язано тільки хороше? І тому, що б там не трапилося, я вважаю, що кожен має право на свою власну думку, на свою точку зору", - додав Маршал.
"І когось засуджувати... Ну, людина так вважає, хай вважає. У цьому-то і краса, що ми мислимо по-різному, а в суперечках народжується істина. Я думаю, що в цій суперечці між Росією і Україною зараз, може бути, і народиться істина, і ми все-таки заживемо дружно, як і було раніше", - підсумував співак.
Нагадаємо, російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов назвав головною піснею року хіт "Я — русский. Я тот самый "колорад" російського виконавця Олександра Маршала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?