У Росії висміяли ймовірного суперника Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії висміяли ймовірного суперника Путіна

У Росії висміяли ймовірного суперника Путіна

Яхта глави корпорації «Роснефть» Ігоря Сечіна, якого називають одним із суперників президента РФ Володимира Путіна, відмінно демонструє «совковість» мислення одного з найбагатших людей Росії.
Таку думку висловив російський журналіст і блогер Аркадій Бабченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Яхта Сечіна викликає у мене тільки одну думку. Ось, здавалося б. Ти фантастичний мільярдер. У тебе бабла більше, ніж у деяких держав бюджету. Ти в день витрачаєш стільки, скільки Мухосчастливінський регіон за місяць. У тебе є все», - підкреслив блогер.
За словами Бабченка, у володінні Сечіна є все, що тільки можна уявити.
«Палаци. Літаки. Заводи. Пароплави. Весь світ. Ти можеш купити все. Будь-яку яхту. Будь-які задоволення. Будь-яких жінок. Ти можеш найняти найдорожчого фітнес-тренера Голлівуду, найдорожчих лікарів Беверлі-Хіллз, найпередовіші наукові медичні розробки з омолодження і продовження життя, розкачатися, вкрити своє омолоджене засмагле тіло татуюваннями, кожен божий день міняти по двадцять найдорожчих ескорт-гьорлз і тусити на Ібіці з шампанським, славою, грошима і задоволенням», - перерахував він.
При цьому журналіст з сарказмом зазначив, що замість усього цього «ти ходиш з обличчям Баттхеда, огидною зачіскою, розпущеною напівстаречою фігурою, з представницею цих самих ескорт-послуг для чогось одружуєшся і катаєш її на другій за дорожнечею яхті світом втихушку».
«Господи, який же вони все-таки кінчений совок...» - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти показали яхту Ігоря Сечіна, вартість якої оцінюється приблизно в 150-180 мільйонів доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?