У ДНР зробили сумне, але чесне зізнання про себе: опубліковано відео
Категорія
Економіка
Дата публікації

У ДНР зробили сумне, але чесне зізнання про себе: опубліковано відео

У ДНР зробили сумне, але чесне зізнання про себе: опубліковано відео
Джерело:  Новини Донбасу

У промислових підприємств, які працюють на окупованих бойовиками ЛНР територіях Донбасу, немає ринків збуту, а співробітникам не платять зарплату, зізнався глава окупаційної адміністрації Луганська Маноліс Пілавов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".
"У нас сьогодні абсолютно відсутня державне замовлення. Є підприємства, які сьогодні працюють, і ніякого замовлення немає. Чи є сенс йому (підприємству - ONLINE.UA) взагалі працювати", - сказав Пілавов.
Він підкреслив, що мито не дозволяє луганській продукції бути запитаною ні на ринках Росії, ні на ринках Білорусі.
"Значить, наші підприємства, які катають трубу і у неї завищена ціна, і сьогодні її ніхто не купує. Нам набагато легше купити на території Російської Федерації, ніж купувати тут. Але якщо говорити за якістю, то та труба, яка сьогодні закуповується, вона - гірше", - сказав "чиновник".
"Основна частина підприємств працює для того, щоб працювати. Штатні одиниці не заповнюються, зарплату не дають", - резюмував він.


Раніше в так званій ДНР похвалилися відкриттям власного представництва в Китайській Народній Республіці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?