Злом листування ДНР з журналістами: з'явилася нова важлива деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Злом листування ДНР з журналістами: з'явилася нова важлива деталь

Злом листування ДНР з журналістами: з'явилася нова важлива деталь
Джерело:  Детектор медіа

Відомий російський журналіст Павло Канигін підтвердив достовірність  листування з представником ДНР Тетяною Єгоровою, яке було зламане хакерами, викладене в інтернет і викликало величезний скандал.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на detector.media.
В опублікованому листі Єгорова називає російського журналіста «невдячним», а у відповідь Канигін заявляє, що співробітниця "міністерства державної безпеки ДНР" - "невихована, бесцеремонна дівчина».
Як можна зрозуміти з реквізитів, листування Канигіна і Єгорової відбувалася після сюжету про антивоєнний мітинг в Донецьку, який був опублікований деякими російськими ЗМІ.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в пошті співробітниці так званого "міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової, яку зламали хакери, була знайдена цікава деталь: "найстрашнішими" для бойовиків є не українські ЗМІ, а зарубіжні.
Крім того, в розкритих даних показане листування Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також нібито з колишнім шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою.
Крім іншого, в листуванні згадується ім'я відомого журналіста Романа Бочкали, який вже прокоментував своє потрапляння в цю історію.
Нагадаємо також, що раніше в мережі з'явилася інформація про те, що "Міністерство державної безпеки" бойовиків так званої ДНР нібито контролює сюжети телеканалу "Україна", що належить компанії олігарха Ріната Ахметова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?