Новий ляп Медведєва про гроші: з'явилося відео жорсткої відповіді росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Новий ляп Медведєва про гроші: з'явилося відео жорсткої відповіді росіян

Новий ляп Медведєва про гроші: з'явилося відео жорсткої відповіді росіян

Після слів прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, який порадив вчителям не скаржитися на зарплату, а йти в бізнес, росіяни подали петицію до президента РФ Володимира Путіна, вимагаючи звільнити голову уряду.
Як з'ясував журналіст Олександр Сотник, більшість москвичів підтримали ідею відставки Медведєва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео опитування.
Нагадаємо, виступаючи на Всеросійському молодіжному освітньому форумі "Територія смислів на Клязьмі", прем'єр РФ про роботу вчителів сказав: "Це особистий вибір. Знаєте, мене часто про це запитують. І по вчителях, і по викладачах... Це покликання. А якщо хочеться гроші заробляти, то є маса прекрасних місць, де це можна зробити швидше і краще. Той же самий бізнес".
"Я б запропонувала Дмитру Анатолійовичу на цю зарплату вчителів пожити самому", - сказала одна з опитаних.
Інша москвичка, яка дала коментар журналістам, заявила: «Абсолютно згодна. Я 33 роки відпрацювала вчителем, і я змушена, при нашій пенсії, яку нам платять, працювати до цієї пори, інакше я повинна покласти зуби на полицю».
Також вона додала, що вчителів «дуже сильно ображали і ображають».
Ще одна опитана, також колишній учитель, заявила: «Як так можна? Вкладати свою душу, свою працю, і за це нічого не отримувати?».
«Наш уряд міняй, не міняй - нічого не зміниться», - додала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше росіяни в соціальних мережах висміяли заяву Дмитра Медведєва фотографією вчительки, яка змушена підробляти, танцюючи стриптиз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?