ONLINE.UA увійшов до ТОП-10 новинних сайтів України
Категорія
Україна
Дата публікації

ONLINE.UA увійшов до ТОП-10 новинних сайтів України

ONLINE.UA увійшов до ТОП-10 новинних сайтів України
Джерело:  online.ua

У червні 2016 року кількість відвідувачів новинного порталу ONLINE.UA становила 7,6% охоплення української аудиторії в рейтингу інтернет-ЗМІ України за даними дослідницької компанії Gemius. Протягом червня 1,54 млн українців читали новини, статті, інтерв'ю, блоги і дивилися авторські відеоматеріали на ONLINE.UA, а також скористалися зручними безкоштовними сервісами: поштою, сервісом зберігання файлів, перекладачем, відео-хостингом, прогнозом погоди, конвертером валют, телепрограмою тощо.
Слід відзначити, що восени 2015 року до розвитку ONLINE.UA залучилася нова команда. За цей час був повністю оновлений інтерфейс новинного порталу, поліпшена робота поштового та інших сервісів, запущена мобільна версія ( m.online.ua) та істотно посилена інформаційна складова. Редакція порталу робить акцент на актуальних новинах, відео, ексклюзивних статтях, інтерв'ю, онлайнах ключових спортивних подій та іншому оригінальному контенті, який виходить на ONLINE.UA щодня.
Також портал пропонує унікальні для українського інформаційного ринку відеоблоги ( blogs.online.ua) - проект, в якому читачі можуть не тільки ознайомитися з поглядами лідерів думок в Україні, а й подивитися їх на відео. Влітку 2016 року команда ONLINE.UA розробила «під ключ» (креатив, дизайн, програмування, контент) два тематичних спецпроекти - ЄВРО-2016 та Олімпіада-2016 ( olimpiada2016.online.ua).




Унікальний авторський контент й оперативні новини на сторінках ONLINE.UA - результат роботи професійного колективу редакторів і журналістів з успішним досвідом роботи на провідних майданчиках українського інтернету.


У 2016 році команда ONLINE.UA планує продовжувати створювати і впроваджувати новітні технологічні рішення в галузі виробництва і доставки онлайн-контенту. Для команди ресурсу важливо, щоб український інтернет-користувач не просто отримував доступ до оперативних політичних, економічних й інших новин, а мав можливість аналізувати отриману інформацію й формувати об'єктивну картину того, що відбувається, як в Україні, так і за її межами, знайомитися з актуальними думками та аналітикою.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?