Кримська прокурор-"няша" подалась на комбайн: в мережі сміються над відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Кримська прокурор-"няша" подалась на комбайн: в мережі сміються над відео

Кримська прокурор-"няша" подалась на комбайн: в мережі сміються над відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковане відео з кримською прокуроршею-"няшею" Наталею Поклонською, яка на камеру залізла до кабіни зернозбирального комбайну і зробила кілька заїздів у Першотравневому районі окупованого Криму.


Відповідний ролик виклав журналіст кремлівського пула Дмитро Смірнов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Twitter.


У відео, продемонстрованому пропагандистським телеканалом "Росія 24" незадовго до виборів у Держдуму РФ, Поклонська у ефектному платті показала себе у ролі сільскогосподарської працівниці.



Наталь Поклонська у комбайні/Скріншот



Тим часом, коментатори у соціальних мережах щосили сміються над цим роликом.


Поклонській пригадали ікони з російським царем Миколою II, які вона навіщось виносила на акцію "Безсмертний полк", присвячену загиблим учасникам Другої світової війни, та припустили, що краще б їй пірнути за амфорами, за прикладом президента РФ Володимира Путіна, або сходиди до дитсадочку і помити там вікна.







57a3818157f6a.png





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  прес-секретар Генпрокурора України Юрія Луценко висміяла так звану прокуроршу-"няшу" Наталю Поклонську та її спроби довести, що вона не порушувала присягу Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?