Українські військові дали новий прогноз щодо наступу ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Українські військові дали новий прогноз щодо наступу ДНР-ЛНР

Українські військові дали новий прогноз щодо наступу ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Начальник прес-центру штабу АТО В'ячеслав Петровський заявив, що ймовірність  наступу бойовиків  і перетину лінії розмежування - низька, проте українське командування готове і до такого розвитку подій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112-Україна.
"Імовірність наступу російських окупаційних військ все ж залишається вкрай низькою... Якщо російські окупаційні війська переступлять лінію розмежування, то це з їхнього боку буде розцінюватися як порушення мінських домовленостей. І це по суті зрив мирного процесу врегулювання кризи на сході України", - сказав Петровський.
Начальник прес-центру штабу АТО зазначив, що такі заяви командуванню знайомі, а всі підрозділи українських позицій ЗСУ в стані бойової готовності. За його словами, такі загрозливі заяви противника дуже часто використовують тільки з однією метою - посіяти паніку і сумніви в обороноздатності української армії.
"Головне, що командування АТО має план адекватного реагування у відповідь на можливі активні дії", - підкреслив Петровський.
Нагадаємо, один з ватажків так званої ДНР Денис  Пушилін заявив, що якщо "українська влада не буде дотримуватися Мінських угод", то терористи відновлять великомасштабні бойові дії на Донбасі.
Раніше начальник прес-служби Генштабу  Владислав Селезньов заявив, що в Генеральному штабі Збройних сил України є чіткий план адекватної відповіді на можливий наступ бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?