Жителів Криму втішили: ви в Росії не назавжди
Категорія
Події
Дата публікації

Жителів Криму втішили: ви в Росії не назавжди

Жителів Криму втішили: ви в Росії не назавжди
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Горький Лук заспокоїв жителів окупованого Криму, що  статус області в складі Південного федерального округу РФ  не назавжди, адже скоро півострів повернеться до складу України як автономна республіка.
Про це він заявив у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Мабуть, найвеселіша подія, саме таке розважальна, яка навіть обігнала олімпійські пригоди московського ведмедика, - та, що анексований Крим втратив у Росії статус суб'єкта федерації, статус округу федерального, і тепер він носить «погони» області, входячи до складу Південного федерального округу РФ. Так що столицею стало менше, Сімферополь більше - не столиця, а обласне місто, чого, власне кажучи, він довго домагався. А столиця Криму тепер тимчасово, на час його окупації, знаходиться в Ростові", - сказав блогер.
За його словами, мабуть, раніше жителів Криму статус автономної республіки не влаштовував.
"Взагалі, забавно дивитися, як відбувався цей процес. Крим був у складі України автономною республікою, видно, його такий статус не влаштовував. Хоча, здавалося б, що можна ще більше запропонувати людям, які вимагають незалежності? Свій парламент, свої закони, свого президента? Тепер, судячи з усього, ідеал досягнутий, залишилося тільки районом стати кримським в складі ще чогось", - зазначив Горький Лук.
"Кримчан можу втішити тим, що це все не назавжди. Все-таки, рано чи пізно, Крим повернеться в рідну гавань, а поки що доведеться пожити без парламенту і без президента. Так що людям, які збивали з фронтону будівлі кримського парламенту останні слова , залишилося ще слово «парламент» збити, і нехай там висить "облрада", або як це тепер називається?", - додав блогер.


Більше  читайте у відеоблозі Горького Лука на ONLINE.UA: Найбільша помилка любителів Росії в Криму.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?