У Путіна прокоментували петицію про відставку Медведєва
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна прокоментували петицію про відставку Медведєва

У Путіна прокоментували петицію про відставку Медведєва

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі не бачили  петицію росіян про відставку прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Ми ще не знаємо про це. Я не думаю, що це вимагає якоїсь реакції", - сказав Пєсков, додавши, що все залежить "від характеру петиції, але поки не було можливості ознайомитися".
Варто відзначити, що станом на 09:50 п'ятниці, 5 серпня, петиція, опублікована на сайті Change.org, набрала 148 092 підписів. Для передачі її на розгляд президенту залишилося зібрати ще 1 908 підписів.
"КабМін повинен очолювати компетентна, освічена, переживаюча за країну людина. Зараз же ми бачимо зворотню картину. Не повинно рекламне обличчя компанії Apple, яке спить на відкритті Олімпіади, людина яка радить учителям "якось, десь підробляти, щоб вижити", стояти на чолі Кабінету Міністрів. Риба гниє з голови, може звідси "ефективність" роботи міністерств?!", - йдеться в петиції.
Нагадаємо, виступаючи на Всеросійському молодіжному освітньому форумі в Клязьмі, прем'єр РФ  Дмитро Медведєв заявив, що якщо вчителі хочуть заробляти гроші, нехай ідуть у бізнес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?