Стало відомо про нову атаку диверсантів на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про нову атаку диверсантів на Донбасі

Стало відомо про нову атаку диверсантів на Донбасі

Диверсійна група бойовиків обстріляла з гранатометів і стрілецької зброї опорний пункт українських військових в районі села Богданівка Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Близько десятої години вечора під прикриттям темряви група противника в кількості до 8 чоловік підійшла до опорного пункту в районі Богданівка. Тримаючись на відстані 500 м диверсанти відкрили вогонь з гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.
У штабі АТО відзначили, що українські захисники були готові до провокацій і дали гідну відсіч. Через годину бойовики відступили назад. Втрат серед особового складу української сторони немає.
Нагадаємо, раніше начальник прес-центру штабу АТО В'ячеслав Петровський заявив, що ймовірність наступу бойовиків і перетину лінії розмежування - низька, проте українське командування готове і до такого розвитку подій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?