Соціологи дізналися, скільки на Донбасі реальних прихильників ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Соціологи дізналися, скільки на Донбасі реальних прихильників ДНР

Соціологи дізналися, скільки на Донбасі реальних прихильників ДНР
Джерело:  Gazeta.ru

У так званій ДНР

ростуть радикальні і революційні настрої невдоволених новою "владою" людей, зокрема серед молоді.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Газету.ру", яка наводить дані соціологічних досліджень в ДНР.


Згідно з дослідженням, загальна кількість прихильників ДНР зростає мінімальними темпами - з 15% в січні 2015 року до 20% в червні 2016 року (див. Слайд 1). При цьому число прихильників повернення в Україну стабільне протягом усього періоду дослідження - з 13 до 15% в цей же період.


Також, за даними експертів, міграційні настрої за останній рік скоротилися в три рази, до 21%. Кількість респондентів, які бачать необхідність у формуванні опозиції в ДНР, знизилося з 69% в січні 2016-го до 62% в червні.


"Опитування фіксує зростання революційних і радикальних настроїв. Основний склад "активних незадоволених" - молодь, представники малого та середнього бізнесу, а також "ополчення" з бойовим досвідом. З позначки в 1,5% з кінця минулого року радикальні протестні настрої зросли до 7% в червні 2016 року", - пише російське ЗМІ.



Раніше повідомлялося, що, згідно з даними Київського міжнародного інституту соціології,  можливість соціальних вибухів в Україні поки не видається можливою, шанси оцінюються на рівні 6 з 10.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?