СБУ показала затримання чергового хабарника: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ показала затримання чергового хабарника: опубліковані фото

СБУ показала затримання чергового хабарника: опубліковані фото

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками Генеральної прокуратури затримали на хабарі одного з керівників Державної фітосанітарної інспекції Одеси.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Здирник вимагав від підприємця гроші за непроведення додаткових заходів контролю зернової продукції, яка повинна експортуватися, і підготовку дозвільної документації. Правоохоронці затримали хабарника в Одесі біля одного з торгово-розважальних центрів під час отримання 13 тисяч 400 доларів США і 327 тисяч 300 гривень", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що під час обшуків за місцями проживання та роботи чиновника і його ймовірних спільників оперативники спецслужби вилучили комп'ютерну техніку, флеш-накопичувачі, блокноти, записні книжки і чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність.
Також в будинку і квартирі затриманого чиновника додатково вилучено порожні бланки карантинних та фітосанітарних сертифікатів.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.
Речник СБУ Олена Гітлянська в Facebook нагадала, що всього тиждень тому чиновник розповідав ЗМІ, що він не бере хабарів і не "торгує" сертифікатами.
Заяву чиновника дивіться з 2.30:


Раніше повідомлялося про  затримання чиновниці Мінагрополітики, яка вимагала від підприємця хабар у розмірі $150 тисяч.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?