Іво Бобул висловився на адресу Путіна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іво Бобул висловився на адресу Путіна

Іво Бобул висловився на адресу Путіна
Джерело:  Лайм

Співак і народний артист України Іво Бобул

висловив свою думку щодо популярності президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Апостроф.Лайм

.


Артист дав інтерв'ю українському виданню, де висловився про важку ситуацію в Україні та про Путіна.


На питання журналіста, чи вважає він, що як тільки Путін помре, все закінчиться, музикант відповів:


"Все може бути, час - найкращий лікар. Ніхто не може нічого передбачити. Я ось періодично чую про всі ці пророцтва "це буде так, а це так". Навіщо ви говорите, якщо ви не знаєте? Мутите людей, люди вірять вам. Зараз є війна і скільки років вона буде - ніхто не знає. Ванга сказала одне, хтось інше. Як Бог сказав - так воно і буде", - сказав він.


Також Іво Бобул розповів, що він думає про популярність президента РФ.


"Я з ним не знайомий, нічого не скажу з цього приводу. Для мене тільки одне незрозуміло: людина, з якою всі так мріяли фотографуватися, руку потиснути, взяла і ось так все перекреслила. Не знаю, йому видніше, як поводитися. Зазвичай на таких людей працюють цілі інститути, всякі радники. Там серйозна машина працює, політологи. Все це на дуже серйозному рівні, великі гроші кинуті на це", - додав артист.


Нагадаємо,

Іво Бобул висловився і про війну за Крим. Він вважає, що під час анексії Криму Росією потрібно було застосувати силу і спробувати повернути півострів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?