Сепаратист із Донецька спокійно їздить Україною: мережу розбурхали фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Сепаратист із Донецька спокійно їздить Україною: мережу розбурхали фото

Сепаратист із Донецька спокійно їздить Україною: мережу розбурхали фото
Джерело:  online.ua

У соцмережі обговорюють сепаратиста, який спокійно їздить Україною і навіть отримав водійські права на підконтрольній Києву території, але при цьому любить Росію і закликає гнати "фашистів" з Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Олексія Мінакова.
"19-річний Дмитро Ільїн живе в Донецьку, вчиться в фейковому ДонНУЕТ (справжній ДонНУЕТ переїхав до Кривого Рогу). Дуже любить Росію - вдома висить російський прапор, на тлі якого обожнює робити селфі, а також є фото з рукою на серці перед пам'ятником "Росія". У своїх постах в соцмережах ставить під сумнів необхідність існування української держави. Також закликає знищувати українців: "Ось чому цю фашистську нечисть треба гнати ср * ною мітлою з Донбасу і випалювати їх українство дотла", - розповів блогер.
"Є спільне фото з бойовиками батальйону "Восток", де Дмитро Ільїн називає їх "захисниками Донбасу" і "справжніми патріотами і героями". При цьому Дмитро Ільїн спокійно перетинає кордон з Україною, буваючи в Слов'янську, Святогірську, Бахмуті. А 22 червня 2016 року отримав українські водійські права (BXT 534686) в українському Бахмуті (видані територіальним сервісним центром №1442)", - додав він.
За його словами, хлопчина повинен бути в базі "Миротворця", щоб його і таких, як він, розгортали на блокпостах і не пускали на українську територію.
Водночас користувачі соцмережі відзначають, що сепаратистів треба розстрілювати при спробі перетнути умовну межу з Україною.

Раніше працівники Служби безпеки України провели

затримання в Києві агітатора так званої "Київської народної республіки".


Затриманий розмістив на комп'ютерах однієї з соціальних установ Києва, встановлених для відвідувачів, електронні версії листівок із закликами до створення в Київській області "народної республіки".


Під час обшуків за місцем проживання зловмисника співробітники спецслужби виявили в електронній пошті листи від адресатів з тимчасово окупованих терористами територій з макетами сепаратистських "агіток". Правоохоронці також вилучили у зловмисника матеріали із закликами про проведення "народного референдуму" про створення так званої "Київської республіки".



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?