Стало відомо про проблему навколо тіл загиблих в Сирії росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про проблему навколо тіл загиблих в Сирії росіян

Стало відомо про проблему навколо тіл загиблих в Сирії росіян

Сирійське угруповання заявило, що тіла п'яти росіян, які перебували на борту  збитого в Сирії військового вертольота Мі-8, перебувають у нього, і запропонувало видати їх в обмін на звільнення ув'язнених сирійських урядових тюрем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Європейську правду.
Як передає агентство Reuters, вимога була зроблена в заяві, підписаній групою, що називає себе "Загальний фонд у справах ув'язнених". Група вимагає звільнити ув'язнених, які утримуються в сирійських урядових в'язницях, а також бранців союзника Дамаска - "Хезболли" в Лівані (воєнізована ліванська шиїтська організація і політична партія, яка виступає за створення в Лівані ісламської держави за зразком Ірану - ред.). Конкретні імена або кількість ув'язнених не називається.
Також група вимагає припинення облоги сирійською армією і її союзниками певних територій, щоб туди можна було доставити гуманітарну допомогу для людей, що живуть в обложених районах.
Автори заяви доклали до нього посвідчення особи, які, як стверджує група, належать загиблим росіянам.
Нагадаємо, 1 серпня в сирійській провінції Ідліб був збитий російський вертоліт Мі-8 з трьома членами екіпажу і двома офіцерами на борту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?