Розкрилися скандальні подробиці особистого життя Потапа і Насті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розкрилися скандальні подробиці особистого життя Потапа і Насті

Розкрилися скандальні подробиці особистого життя Потапа і Насті
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася скандальна інформація, що учасників популярного українського дуету "Потап і Настя" пов'язують не лише ділові стосунки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.
Колишній піар-менеджер групи, яку ЗМІ називають Ганною В., пише книгу-одкровення, щоб, як вона пояснює, відкрити очі на справжнє обличчя кумирів мільйонів.
Кілька глав присвячено дуету Олексія Потапенка та Насті Каменських і їх любовному трикутнику.
"Я не хочу бути пліткаркою, але вже давно ніхто не задається питанням: чи сплять Потап і Настя Каменських. Люди, які з ними працюють, - всі це знають. Єдине, мені дуже шкода його дружину. Те, ким вона була і ким вона стала зараз, - це небо і земля. Але що вона може зробити проти краси Насті Каменських. Вона не може залишити це "бабло", цю розкіш, яка не дає їй щастя абсолютно. Ні їй, ні її дитині. Та й Настю теж можна зрозуміти: вона закохана жінка, слабка. Звичайно, вона любить його. Ось такий порочний зв'язок, виходу з якого немає. Хтось повинен піти, але ніхто не йде. А люди слухають: "У-удома, у мами, на кухні все добре... ". Ну де ж добре-то?", - розповідає Анна.
Нагадаємо, Олексій Потапенко (Потап) одружений із співпродюсером MOZGI Entertainment Іриною Горовою.
Вихід книги, поки ще під робочою назвою "Закулісні ігри шоу-бізнесу, або Як стати зіркою", запланований на жовтень цього року.
Відзначимо, з Потапом і Настею Ганна пропрацювала 5 років. За її словами, в один прекрасний день її без пояснення причин просто усунули від обов'язків, не виплативши зарплату.
Нагадаємо, в травні цього року колектив відзначив 10-річчя свого існування. В Києві відбувся ювілейний концерт групи "Потап і Настя" "10 років. Золоті кити", наповнений кращими хітами, які прозвучали за весь період існування дуету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?