Чоловік любить мене з волоссям і без: хвора на рак Доерті поділилася зворушливим фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Чоловік любить мене з волоссям і без: хвора на рак Доерті поділилася зворушливим фото

Чоловік любить мене з волоссям і без: хвора на рак  Доерті поділилася зворушливим фото
Джерело:  Instagram

Хвора на рак актриса Шеннен Доерті оприлюднила зворушливе сімейне фото зі своїм чоловіком фотографом  Куртом Ісварінко.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram актриси.


На фото Шеннен в рожевій перуці. У підписі до фото вона написала: «Він любить мене з рожевим волоссям і без волосся. Я вдячна за таку величезну підтримку, яку надає мені Курт: він любить мене ще більше щосекунди. Не можу уявити своє життя без нього».




«Рак - це неприємно, але він може виявити все хороше, що є в шлюбі, або ж все погане. На щастя, наш союз стає тільки міцнішим», - додала вона.




Доерті поділилася також фото, де вона лежить після хіміотерапії. У підписі вона подякувала всім за молитви.


Нагадаємо, діагноз Шеннен Доерті  був поставлений в березні 2015-го, а вже в серпні минулого року це стало надбанням громадськості.


Шеннен, впевнена в тому, що через неправильне оформлення медичної страховки вона не пройшла вчасно обстеження, подала в суд на свого менеджера, який займався оформленням документів.


Актриса відразу ж приступила до лікування. Поруч з нею постійно перебувають близькі: друзі та чоловік. Після хіміотерапії  Шеннен збрила волосся і зізналась, що втратила надію вижити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?