Забудеться: міністр спорту заступився за українських олімпійців, які підтримують Росію
Категорія
Спорт
Дата публікації

Забудеться: міністр спорту заступився за українських олімпійців, які підтримують Росію

Забудеться: міністр спорту заступився за українських олімпійців, які підтримують Росію
Джерело:  online.ua

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов заявив, що потрібно забути коментарі українських спортсменів на захист росіян, оскільки необхідно спрямувати всі зусилля на виступи українців на Олімпіаді-2016 в Ріо.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Жданов написав в Facebook.
"Давайте робити всі висновки після Олімпіади. Зараз вся увага і всі зусилля, в тому числі уболівальників, повинні бути спрямовані на результат для України. Цей неприємний епізод з часом забудеться, а перемоги наших спортсменів назавжди увійдуть в історію", - вважає Жданов.
Читайте: Укра їна підтримає рішення про спортивну ізоляцію Росії
Що стосується коментарів наших олімпійців у інтерв'ю росТБ, то Жданов знайшов пояснення таким діям.
"З командою проведена жорстка розмова і інструктаж про необхідність уникати спілкування з російськими ЗМІ. І була не одна така бесіда і попередження. Це перше. Друге - не варто вішати ярлик на всю команду, тому що російським пропагандистам вдалося приспати пильність і спровокувати окремих спортсменів, які не усвідомлювали політичних наслідків своїх слів. Повинні розуміти - в команду ми набираєми не політологів і журналістів, а спортсменів, які 90% часу займаються тренуваннями в напівзакритому режимі і не дуже стежать за політикою і інформаційним полем. Без вдалого монтажу і спотворення з боку росТБ також не обійшлося. Ситуація неприємна. Всі в команді шкодують, що так сталося. Але ми робимо все, щоб більше такого не повторилося", - сказав Жданов.

Дивіться: Укра їнська чемпіонка розповіла про умови на Олімпіаді в Ріо: опубліковано відео
Нагадаємо, Олімпійські ігри в Ріо стартують вночі 6 серпня. Церемонія відкриття розпочнеться о 2 годині ночі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?