У Росії назвали умову, за якої Путін побоїться воювати на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії назвали умову, за якої Путін побоїться воювати на Донбасі

У Росії назвали умову, за якої Путін побоїться воювати на Донбасі
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

не зважиться на ескалацію війни на Донбасі в разі, якщо на виборах в Держдуму Росії у вересні 2016 року росіяни проголосують за партії, які не підтримують конфлікт.


Про це заявив російський політолог і соціолог Михайло Тульський в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Групі Іванова-Чемезова (лідерів «мілітаристського» угруповання в оточенні Путіна - Ред.) невигідно, щоб війна припинялася, адже вони прямо збагачуються на зростанні військових витрат. Але, як це не дивно, зараз такий момент, коли і прості росіяни мають можливість вплинути на ситуацію», - заявила вона.


Також політолог зазначив, що в разі, «якщо політичні агенти Іванова-Чемезова в особі КПРФ-СР-ЛДПР отримають менше, ніж на минулих виборах, а особливо, якщо раптом друге місце займе не КПРФ, а "Партія Роста", то це буде серйозний аргумент для Путіна за те, що росіяни хочуть курсу на примирення з ЄС, США, Україною, Туреччиною».


«Крім того, якщо в сумі "Партія Роста" Титова-Дмитрієвої, ПАРНАС Касьянова і "Яблуко" наберуть більше, ніж Івановсько-чемезовська трійця КПРФ-СР-ЛДПР, то це теж буде чітким і ясним сигналом для Кремля, що народ проголосував за мир, а не війну», - підкреслив експерт.


Соціолог наголосив, що «Путін не зможе ці настрої просто ігнорувати - він людина дуже боязка і дуже боїться "втратити рейтинг".


«Звичайно, він не піде одразу на кардинальну зміну ситуації, але намагатиметься "знайти спільну мову" вже з новими суспільними настроями», - зазначив Тульський.


Детальніше

читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: До війни з Україною Путіна підштовхнули дві людини - російський політолог

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?