Під Харковом унаслідок ДТП загинув військовий: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Під Харковом унаслідок ДТП загинув військовий: з'явилися подробиці

Під Харковом унаслідок ДТП загинув військовий: з'явилися подробиці

У четвер ввечері, 4 серпня, на автодорозі Київ-Харків-Довжанський сталася ДТП, в результаті якої загинув військовослужбовець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Харківській області.
"Встановлено, що 35-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц G-500» допустив наїзд на 27-річного військовослужбовця, жителя Київської області. Потерпілий від отриманих травм помер на місці", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що водій автомобіля був доставлений в місцеву лікарню з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки.
Слідчим Слідчого управління відкрито кримінальне провадження ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 10 років.
Місцеве видання "АТН" пише, що загиблим виявився 27-річний молодший лейтенант Сергій Ханган, який вийшов на пробіжку. Також наголошується, що аварія сталася на пішохідному переході.
"Від удару чоловіка відкинуло на 80 метрів, від отриманих травм він помер", - йдеться в повідомленні.
За словами військових, автомобіль належить місцевому бізнесмену, припускають - за кермом міг перебувати його син, однак коли прибули на місце події - водія вже не було.
"Пізніше до місця події стали з'їжджатися чоловіки спортивної статури і намагалися забрати машину, військові не дали цього зробити, тому що не були зняті відбитки пальців. Військові блокували автомобіль і не випускали, поки поліція не провела експертизу належним чином. На місці їм повідомили, що авто в угоні, люди підозрюють, що так власник авто хоче піти від відповідальності", - повідомляє видання.
Раніше повідомлялося, що 5 серпня троє п'яних друзів на вантажівці влаштували на набережній в Києві ДТП, в результаті якої загинув співробітник дорожньої служби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?