У Луценка розкрили важливу деталь обшуку в НАБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Луценка розкрили важливу деталь обшуку в НАБУ

У Луценка розкрили важливу деталь обшуку в НАБУ
Джерело:  online.ua

Слідчо-оперативна група ГПУ, яка нагрянула з обшуками в НАБУ, провела виїмку документів, повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"Генеральна прокуратура України розслідує факт незаконного прослуховування фізичної особи в рамках кримінального провадження, яке розслідує НАБУ. З метою пошуку та вилучення документів, які дозволять встановити винних осіб, ГПУ проведена виїмка документів. Проводяться необхідні слідчі дії", - напіслала Сарган.
У той же час в НАБУ заявили, що ніяких обшуків у них не проводили.
"Вони нічого не робили. Прийшли до нас, їм роз'яснили ситуацію. Обшук вони не проводили", - сказала прес-секретар НАБУ Дарина Манжура.
Проте у відомстві визнали, що залучали свій спецназ на час проведення обшуку.
"На час проведення обшуку з метою уникнення можливих провокацій для забезпечення правопорядку в будівлі було задіяно групу спецназу НАБУ. Інформація, поширена в деяких ЗМІ, що на території НАБУ нібито перебуває спецпідрозділ СБУ "Альфа", не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні відомства .
Раніше співробітники Служби безпеки спільно з працівниками Національної поліції України обшукують приміщення Адміністрації морських портів України (АМПУ) і Державіаслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?