Військову техніку бойовиків зняли з повітря: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Військову техніку бойовиків зняли з повітря: опубліковані фото

Військову техніку бойовиків зняли з повітря: опубліковані фото
Джерело:  Новини Донбасу

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявили близько 50 одиниць військової техніки бойовиків так званої ДНР під Дебальцевим Донецької області.
Про це заявив перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Донбасса.
Відзначається, що безпілотники місії виявили транспортні засобі військового типу, включаючи бойові броньовані машини. Зокрема, в селищі Новогригорівка під Дебальцевим спостерігачі виявили багатоцільовий тягач легкий броньований (МТЛБ), який стояв між деревами в безпосередній близькості до будинків.
ОБСЄ показала також знімок зруйнованого будинку в цьому ж селищі. «Складно помітити, але там насправді є транспортні засоби, військова техніка з боку іншого дому», - сказав Хуг.
Він підкреслив, що в обстрілі винні ті, хто стріляв, однак ті, хто розмістив військову техніку в житловому кварталі, також несуть відповідальність. «Вони перетворили мирний за інших обставин район на мішень», - резюмував Хуг.
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої ДНР виявляють агресію щодо спостерігачів місії та їх безпілотників.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?