Як Джамала йшла до перемоги на Євробаченні: з'явилося нове відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як Джамала йшла до перемоги на Євробаченні: з'явилося нове відео

Як Джамала йшла до перемоги на Євробаченні: з'явилося нове відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився документальний фільм "Özüñe baq!" ("Дивись на себе!") журналіста Богдана Кутєпова про перемогу українки Джамали на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал "Громадське Телебачення".
Журналіст щодня знімав підготовку Джамали до виступу на Євробаченні, щоб потім зробити про це фільм. Тоді ще ніхто не здогадувався, що композиція "1944" принесе співачці перемогу.
"Фільм розкриває Джамалу як звичайну людину зі звичними всім турботами і переживаннями, яка просто хоче бути щасливою. Зрештою «Дивись на себе!» - це кілька кумедних або чуттєвих історій, які трапилися з героями в Швеції і Україні", - відзначає Кутєпов.
Зйомка проходила всюди, де це тільки було можливо: в автобусі, літаку, ліфті, гримерці, на сцені, поромі, гей-вечірці, і навіть уві сні.


Відзначимо, "Özüñe baq!" - стійкий вираз кримськотатарською, який означає "Look at yourself!", "Дивись на себе!". Це звучить як виклик і провокація і означає "нам своє робить". Вираз закликає не поглядати на сусіда, не враховувати рейтинги, не переживати через прогнози букмекерів про 12-те місце, а тільки гідно робити свою справу.
Нагадаємо, 19 липня в Києві відбулася прем'єра фільму "Дивись на себе", на якій побувала і сама Джамала.
Як повідомляв ONLINE.UA, Джамала виступить на Євробаченні в наступному році, яке пройде в Україні. Співачка виконає дві пісні: переможну "1944" і нову, яка ще не написана через щільний графік артистки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?