Справа про вбивство водія BlaBlaCar: стало відомо про перший арешт
Категорія
Події
Дата публікації

Справа про вбивство водія BlaBlaCar: стало відомо про перший арешт

Справа про вбивство водія BlaBlaCar: стало відомо про перший арешт
Джерело:  Країна.ua

Суд заарештував на два місяці екс-бійця "Правого сектора" Дмитра Голуба з позивним "Тоф", підозрюваного в причетності до  вбивства жителя Львова Тараса Познякова, який зник на початку квітня по дорозі в Київ.
Про це заявили джерела в правоохоронних органах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Страна.ua".
Затримання Голуба сталося 4 серпня, в День Національної поліції України спільними силами кількох спецпідрозділів.
Правоохоронці з'ясували, що саме 36-річний "Тоф" реєструвався на сервісі BlaBlaCar і зв'язувався з Тарасом Позняковим з аккаунта вигаданої дівчини. Це вдалося з'ясувати, після того, як в будинку Голуба був виявлений його ноутбук під час обшуку.
Нагадаємо, 4 квітня львів'янин Тарас Позняков підвозив до Києва пасажирів, яких знайшов на сервісі пошуку попутників BlaBlaCar, але до столиці він так і не дістався.
Як повідомляв ONLINE.UA, за підозрою у вбивстві Тараса Познякова оголосили в міжнародний розшук 36-річного вихідця з Чернівців Дмитра Голуба і 25-річного росіянина Луана Кингисеппа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?