Смертельна ДТП в Києві: з'явилися нові трагічні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП в Києві: з'явилися нові трагічні деталі

Смертельна ДТП в Києві: з'явилися нові трагічні деталі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація про загиблого в результаті дорожньо-транспортної аварії, яка  сталася в ніч на 5 серпня в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook КП "Київміськсвітло".


"Сьогодні вночі сталася жахлива трагедія. В результаті ДТП загинув видатний світлотехнік, автор багатьох наукових праць, начальник вимірювальної лабораторії КП «Київміськсвітло», кандидат технічних наук Степура Володимир Ілліч. Бракує слів висловити все обурення безвідповідальною поведінкою водія, який сів за кермо в нетверезому стані (алкоголь в крові в рази перевищував норму)", - йдеться в повідомленні.


"Це велика втрата для підприємства. Володимир Ілліч був прекрасним фахівцем своєї справи! Все працівники КП «Київміськсвітло» в жалобі. Співчуваємо родині Володимира Ілліча", - також додали в підприємстві.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що троє п'яних друзів на вантажівці влаштували на набережній в Києві ДТП, в результаті якого загинув співробітник дорожньої служби.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Столичному шосе  в Києві сталося велике ДТП, в результаті якого був госпіталізований один з водіїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?