Турчинов висловився про воєнний стан в Україні: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов висловився про воєнний стан в Україні: з'явилося відео

Турчинов висловився про воєнний стан в Україні: з'явилося відео
Джерело:  5 канал

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, який раніше продемонстрував роботу Головного ситуаційного центру України, розповів, що немає причин для введення воєнного стану в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "5 каналу".


"Воєнний стан не може вводитися за бажанням політиків. Воєнний стан може вводитися виключно виходячи із загрози безпеки держави. У разі наявності загроз нашому суверенітету і безпеки нашої країни (в першу чергу військових загроз), відповідно до конституції, військовий стан буде введено", - сказав секретар РНБО.


"Цього не потрібно боятися, не потрібно панікувати. Ми повинні адекватно реагувати в разі загострення ситуації на фронті", - підкреслив Турчинов.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Турчинов розповів про два можливі сценарії розвитку подій у разі війни в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?