Москаль з зеленим бобром похвалився несподіваною зустріччю на Закарпатті та показав фото
Категорія
Події
Дата публікації

Москаль з зеленим бобром похвалився несподіваною зустріччю на Закарпатті та показав фото

Москаль з зеленим бобром похвалився несподіваною зустріччю на Закарпатті та показав фото
Джерело:  online.ua

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль  розповів про несподівану зустріч у високогірному селі Торунь.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Закарпатської ОДА.


"Їздив на Міжгірщину і зустрів в високогірному селі Торунь двох волів. Звуть Сюря і Бурий, одному 15, іншому 17 років. Живуть собі в простій селянській родині, орють плугом землю у господарів і сусідів, возять сіно, дрова та все що потрібно в селі. Працьовиті, витривалі і сумирні тварини", - розповів Москаль.


"Колись віл був символом українського селянства, все ми в школі вивчали епопею Панаса Мирного «Хіба ревуть воли, як ясла повні?» Образ головного героя Чіпки засів в моїй голові назавжди, я згадував його навіть на Донбасі (це ж треба було так постаратися вчительці з української літератури!). Тому і зробив фото на пам'ять", - продовжив він.


"Напевно, це єдині воли, які залишилися на Закарпатті. Красиві тварини, хоча і позбавлені, так би мовити, чоловічої перчинки. Ех, Сюря і Бурий... А на зеленого бобра (того, що на футболці), прошу не звертати уваги. Він там опинився випадково і ні до волів, ні до Закарпаття ніякого відношення не має))", - також додав губерантора.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися фото масштабної вирубки лісу в Карпатах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?